Felicitari! Te-ai pre-calificat pentru postul de agent de vanzari

Detalii despre pozitia curenta:

⭕ Salariu fix + comisioane NELIMITATE

⭕ Remote: De acasa, din confortul casei tale

⭕ Full time: Luni – Vineri 10:00 – 18:00

Descrierea job-ului:

👨‍💻 Suntem specializati in servicii de digital marketing (promovare online) pentru afaceri din nise precum: sali de fitness, clinici beauty, construcții, clinici dentare, restaurante etc. Afaceri pe care le ajutam sa obtina mai multi clienti prin reclame pe facebook, instagram, google si youtube.

Descrierea job-ului:

✅ Sa prospectezi piata in vederea identificarii de noi clienti – altfel spus leads mining, iar noi te vom invata pas cu pas cum sa faci asta inteligent
 

✅ Sa prezinti si sa promovezi la telefon serviciile pe care le oferim (conform scriptului pe care il avem deja si care functioneaza excelent de bine… trebuie doar sa-l inveti)

✅ Sa stabilesti cu prospectii intalniri online pe Zoom/Skype, intalniri in care sa le prezinti demo-ul si solutiile pe care le oferim, iar aici te vom echipa cum trebuie cu studii de caz, slideuri PowerPoint, script de vanzare etc.

⚠️ Iata ce ai de facut mai departe pentru a ajunge la interviu

Avem un mini-test pentru tine! 🙂 Daca il parcurgi cu succes, te vom chema la interviu doar pentru a stabili conditiile de angajare.
 
Asa ca ia-l in considerare ca fiind de 10X mai important decat interviul in sine. Iata ce ai de facut:

🎥 Inregistreaza un video de 60 secunde:

Pentru a-ti testa abilitatile de comunicare si modul in care vei parcurge intalnirile online cu potentialii clienti, inregistreaza un video de 60 secunde urmand instructiuniile urmatoare:
 
– Aprinde webcam-ul si foloseste ca si background fix locul din care vei lucra de acasa.
 
– Porneste butonul de start si inregistreaza un mesaj video folosind urmatorul script de vanzari: https://bit.ly/3AkI9Jz
 
– Pentru inregistrarea videoului poti folosi diverse aplicatii precum Loom.com sau orice alt soft/app pe care il ai la indemana.
 
📨 Trimite-ne rezultatul si cererea
 

Accesand butonul de mai jos, completeaza formularul pentru a ne trimite rezultatul si cererea. Vom analiza lucrarea ta, iar in 48h lucratoare vom reveni cu un raspuns catre tine, indiferent daca este pozitiv sau negativ.

Completeaza formularul: