“Digital Marketing Calit In Lupta De Peste 1.400.000$ Pentru +100 De Afaceri Romanesti”
Daca vrei sa obtii o explozie in lead-uri si vanzari atunci acesta va fi cel mai interesant mesaj pe care il vei citi
🔒100% PRIVACY. NO GAMES. NO SPAM.
Transformam bugetele de marketing in revenue de pana la +5000%

“Sales Funnel-urile” pe care le construim au fost aplicate in peste 20 de industrii diferite pentru +100 de afaceri romanesti.

Incepand cu cele mai mici companii pana la branduri de milioane de euro.

Generand pentru ele +175.000 de clienti.

Si am folosit aceste “sales funnel-urile” pentru a…

✅ A ajuta o firma de home cleaning proaspat deschisa sa-si terorizeze competitia din Bucuresti, iar in mai putin de 12 luni de la deschidere sa se extinda in 4 orase noi (acum au ajuns sa investeasca 4000$ lunar in advertising platind doar 8 lei pentru achizitia de client).

✅ Sa obtinem un ROI de +5100% (de 51X banii investiti in advertising) pentru o franciza ce comercializeaza panouri outdoor B2B (primeau atat de multe lead-uri incat trebuia sa le oprim reclama la fiecare 3 zile).

✅ Sa ajutam un start-up in constructii sa-si umple capacitatea de proiecte in toate regiunile din tara (acum s-au extins printr-un spin-off si pe piata din UK).

Sa dominam Sectorul 3 din Bucuresti cu o clinica de beauty, incat in mai putin de 8 luni de la deschidere sa deschida alte 6 noi locatii, urmand ca acum sa-si lanseze propria franciza.

✅ Sa ajutam un magazin cu imbracaminte pentru barbati sa vanda atat de mult (literlamente depozite intregi de stoc) ajungand in situatia in care producatorul nu a mai putut face fata.

Alte rezultate
Te ajutam sa-ti cresti afacerea in noua economie digitala

1️⃣ Digital Advertising: Trimitem un flux constant de trafic calificat pe website-ul tau prin intermediul celor mai performante platforme de publicitate platita precum Facebook, Google, Instagram, Waze, TikTok si Youtube.

2️⃣ Conversii Web: Crestem numarul de clienti transformati din “simpli vizitatori” a unui site prin implementarea unor tactici pe care clientii nostri le-au folosit sa-si dubleze sau chiar sa-si tripleze vanzarile.

3️⃣ Retargeting: Vizitatorii site-ului ce nu vor efectua obiectivul de conversie vor fi urmariti pe tot internetul pana in momentul in care vor fi pregatiti sa cumpere.

4️⃣ A.I follow-up: Configuram un sistem automatizat care sa “incalzeasca” potentialii clienti facand ca site-ul sa functioneze ca o masina de vanzari care isi domina competitia.

Ce spun ceilalti
Scurt si la obiect! Echipa Growth Hero mi-a salvat businessul. Dupa mai multe colaborari dezastruoase cu diferite firme de digital marketing (unele chiar de renume), multi bani pierduti si timp irosit, mi-am redresat si scalat businessul, cu ajutorul lor.
Narcis Cernea
CEO narciscernea.com
Cei de la GrowthHero.ro se ocupa de marketing-ul celor doua firme pe care le detin. Cea mai de succes campanie pe care am avut-o impreuna a generat de 51 de ori banii investiti in publicitate. Sunt foarte incantat de colaborare si ma simt norocos ca mi-au fost recomandati.
Marcel Pop
CEO Vitrine Media Romania
Anul trecut am infiintat prima afacere si am intampinat tot felul de provocari, lucrurile nu mergeau prea bine. Apoi un prieten va recomandat. In prima luna am fost nevoit sa suplimentez propria echipa cu 2 oameni, in a doua luna cu inca doi. Baieti, din cauza voastra nu-mi vad capul de treaba.
Igor Mitrofan
CEO Libraria Vision
Obtine O Explozie IN Lead-uri Si Vanzari

Hai sa vorbim despre obiectivele tale, iar noi venim cu strategia pentru rezultate.

Apasa acum pe butonul de mai jos si rezerva gratuit si fara obligatii sesiunea de strategie.

Termeni si conditii | Confidentialitate | Copyright © 2022